TELL YOUR STORY

Ik zat eens naar een aflevering van de serie Sex In The City te kijken toen Carrie Bradshaw – de hoofdpersoon die schrijfster is – een lezing over haar boek gaf met aansluitend een signeersessie.

Ik voelde het tot diep in mijn hart. Dat wil ik ook. Ik wil ook voor een publiek vertellen over mijn verhaal en natuurlijk ook die signeersessie. Maar ik dacht dat het niet meer mogelijk was. Het was immers mijn jeugddroom, een boek schrijven. En het was er niet meer van gekomen. Het leven – een drieling, postnatale depressie en een burn-out om maar wat te noemen – kwam er tussen.

En ik had heus wel pogingen gewaagd hoor. Niet één keer maar wel tientallen keren. Maar het kwam er gewoon niet meer van en ik had eigenlijk de moed al opgegeven.

Pas toen mijn vader vorig jaar overleed besefte ik pas écht dat het leven eindig is. Ik heb ik toen alsnog een poging gewaagd om mijn boek te schrijven.

En zie mij daar zitten, helemaal content bij een signeersessie van mijn boek.

En natuurlijk is mijn boek (nog ) niet zo succesvol als dat van Carrie in Sex In The City, but I can feel you now Carrie!

Waarom het me bij deze poging wel is gelukt? Omdat ik gewerkt heb aan mijn zelfvertrouwen en mijn mindset. Ik had immers de schrijfskills allang in huis. Ik was alleen zo onzeker of mijn verhaal wel goed genoeg was en of ik de druk van het schrijven en het uitgeven van een boek wel aan kon.
Gelukkig is gebleken van wel! Mijn boek is bijna aan de tweede druk toe en de lezers zijn laaiend enthousiast.

Heb jij ook een mooi (levensveranderend) verhaal dat je op wilt schrijven? Ga het doen. Als je hulp erbij nodig hebt, stuur me een e-mail bericht: info@cobynuruwe.nl