15 Verrassende tips voor het schrijven van je Fastseller

Je hebt een bijzonder levensverhaal,  je bent expert op een bepaald thema of je hebt een mooi verhaal bedacht. Je wilt hier een boek over schrijven, maar..

  • Je denkt dat het geen zin meer heeft want je hebt het al zolang uitgesteld.
  • Je vindt schrijven leuk maar je bent onzeker of je wel goed genoeg schrijft voor een boek.
  • Je weet niet of anderen wel op jouw verhaal zitten te wachten.
  • Je weet niet waar je moet beginnen en hoe je een boek moet schrijven.
  • Je bent onzeker om je verhaal over de bühne te brengen.

Dan is dit e-book voor jou!

Ik herken het als geen ander!

Jarenlang  liep ik met ideeën rond om een boek te schrijven maar ik stelde het constant uit omdat ik anderen en andere dingen belangrijker vond, te onzeker was over mijn schrijven en überhaupt niet wist hoe ik een boek moest schrijven. Ik dacht altijd, dat ik eerst een studie Nederlands moest volgen voordat ik een boek kon schrijven. Uiteindelijk bleek dat onzin. Mijn boek kwam er en was snel uitverkocht. Een Fastseller!

Ik heb 15 verrassende tips die mij hielpen om een Fastseller te schrijven voor je in een E-book gezet. Download de tips en ga (eindelijk) aan de slag met je boek.

 

© 2018 Cocreatings